Teatteripaketit

 

Varaa majoitus- ja teatteripaketti meiltä

Valkeakosken Hotelli Waltikka tarjoaa miellyttävän hotelliloman yhdistettynä antoisaan teatterielämykseen. Hotelli Waltikka sijaitsee aivan Valkeakosken kaupungin keskustassa. Hotellistamme Valkeakosken kaupunginteatteriin on noin 10 minuutin kävelymatka ja Suomen Kesäteatterille Apianniemeen kävellen vain 15 minuuttia. Tutustukaa Valkeakosken kaupunginteatterin ja Suomen Kesäteatterin monipuolisiin ohjelmistoihin ja valitkaa juuri teille sopiva esitys.

Varaa tästä sähköpostitse >>

Varaukset myös puhelimitse ark 9-16 (03) 5771 400


Musikaali RAKKAUDELLA MERKITTY

Ensi-ilta To 14.6. klo 19.00

Rakkaudella merkitty kertoo Ruotsissa syntyneen suomalaispojan matkasta aina lapsuudesta viihdemaailman kruunatuksi kuninkaaksi saakka. Inhimillisellä huumorilla ja vastustamattomalla koskettavuudella käsitelty elämänkerrallinen näytelmä vie katsojan ensimmäistä kertaa musiikin, laulun ja tanssin siivittämänä tämän taiteilijan rohkeaan ja avoimeen tarinaan.

”Jarin heittäytyminen tulkitsijaksi on ollut vertaansa vailla. Yhteiskunnan muutokset vuosikymmenien aikana eivät ole saaneet Jarin herkkyyttä kovettumaan. Hän on oma itsensä. Jari on musikaalinsa ansainnut ja saa nyt huipputiimin sitä toteuttamaan”, kertoo käsikirjoittaja-ohjaaja Heikki Paavilainen.

Ohjaaja-käsikirjoittaja: Heikki Paavilainen
Näyttelijät: Martti Manninen, Jari Ahola, Olli Herman, Harri Penttilä, Ushma Karnani, Heidi Kirves ja Petra Ahola.
Kapellimestari: Ali Ahmaniemi
Orkesteri: Ali Ahmaniemi, Sami Ruusukallio, Jimi Hautamäki ja Sampsa Rättäri
Koreografi: Jani Rasimus
Tanssijat: Jani Rasimus, Kia Lehmuskoski ja Niina Rajaniemi
Puvustus: Arja Sahno
Maskeeraus: Pirjo Laihiala