Kokouspalvelut

Yhtenäistä tilaa jopa 180:lle kokousvieraalle.

Hotelli Waltikassa voit järjestää jopa 180 hengen konferenssin, monenlaisia koulutustilaisuuksia, suurempienkin ryhmien kokouksia tai vaikka vain muutaman osanottajan tapaamisen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii viihtyvyydestänne ja ottaa huomioon kaikki kokouksenne onnistumiseen vaikuttavat tekijät aina tarjoilusta kokoustilojen asianmukaiseen varusteluun asti. Viihtyisissä ikkunallisissa kokoustiloissamme on valinnanvaraa:

8 kokouskabinettia (yhtenäinen kokoustila jopa 250:lle henkilölle)
6 ryhmätyötilaa
Kokoustiloissa sekä kiinteä että langaton laajakaistayhteys
AV-laitteisto: äänentoistojärjestelmä, dataprojektori ja dvd-soitin

Suositut oheispalvelut ryhmille

Oheispalvelumme järjestää mielellään ryhmällenne mukavaa ja virkistävää ohjelmaa kokousten, seminaarien ja tapahtumien lomassa. Hotelli Waltikassa tai sen läheisyydessä on paljon ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksia mm. ulkoilureittejä, ohjaajan vetämä jumppatunti tai vaikkapa tilausristeily. Lautailua tai laskettelua voitte harrastaa läheisessä Korkeakankaan hiihtokeskuksessa. Kysykää lisää monipuolisista ohjelmavaihtoehdoista myyntipalvelustamme.

Kuvagalleriamme ››

Tyytyväiset osallistujat onnistuneessa kokouksessa Hotelli Waltikassa!

Kokoustilat räätälöimme osallistujamäärän mukaan

Kokoustila Cook

Kokoustila Kirjas

Kokoustila Linno

Kokoustila Vuolle 1

Kokoustila Vuolle 2

Useita ryhmätyötiloja

Saunaosastoja löytyy kaikkiaan 5 erilaista, sekä lämmitetty kylpypalju

Katso edullinen pakettitarjouksemme klikkaamalla !
Tervetuloa rentoutumaan Hotelli Waltikan tunnelmalliselle saunaosastolle.
Saunaosastomme käsittää neljä perinteistä ja yhden turkkilaisen saunan sekä mukavat ja tilavat oleskelutilat isommallekin ryhmälle. Kylpyhetken kruunaa pulahtaminen paljuun, joka on erikseen varattavissa. Rentoutukaa saunassa ja ihailkaa ympärillä aukeavaa uskomattoman kaunista luontoa ja järvimaisemaa. Waltikan lauteilla voitte koota päivän ajatuksia ja tapahtumia yhteen antoisan kokouksen tai urheilu/kuntoilupäivän päätteeksi.

Edustavat saunamme oleskelutiloineen sopivat loistavasti myös niin johtoryhmän, seuran jäsenkokouksen, luokkakokouksen, syntymäpäivävieraiden tai muun juhlaseurueen tapaamis- ja illanviettopaikaksi. Toiveittenne mukaiset ruoka- ja juomatarjoilut ravintolapalvelumme toimittaa sovittuna ajankohtana suoraan saunaosaston oleskelutiloihin. Saunan varaamme teille aina vähintään kahdeksi tunniksi kerrallaan. Muista myös huippuohjelmat ravintolassamme.