Ravintolapalvelut

Hotelli Waltikan ravintolapalvelut tarjoavat asianmukaiset puitteet ja herkulliset tarjoilut runsaaseen aamiaisbuffettiin, sopimuksen mukaisiin kokoustarjottaviin ja tilausjuhliin sekä monenlaisiin iltatapahtumiin.

Katso Waltikan a’la carte menu tästä »

Katso Pikkujoulumenu 2017 tästä (tilaukset myynnistämme 03 – 577 11 400 ark. 9-16)

Huom! Bile-iltojen VIP pakettien ruuat ja päivät klikkaa: VIP paketit

Keittiömme palvelee seuraavasti:
ma-to klo 17-22
pe klo 11-14 ja 17-22
la klo 17-22
su suljettu

Katso viikottainen aukiolo ajankohtaista -sivultamme.

HUOM! Ryhmille etukäteen varattuna myös muina-aikoina. Varaukset myynnistämme; (arkisin klo 9-16)
puh. 03 5771 400 tai eMail myynti@valkeakosken-waltikka.fi. Tapahtumat vaikuttavat keittiön aukioloaikoihin.

Tilaus- ja tapahtumaravintola Walentina

Hotelli Waltikan tilaus- ja tapahtumaravintola Walentinassa on monipuoliset ja juhlavat tilat käytössäsi isommallekin kokous- tai kutsuvierasjoukolle. Suureen ja avaraan ruokailutilaan mahtuu ruokailemaan jopa 350 henkeä. Herkulliset tarjottavat suunnittelemme toiveittenne ja tilaisuuden luonteen mukaan. Walentinan estradilla voit nähdä Suomen parhaita artisteja ja järjestää erilaisia tapahtumia. Walentinassa täyttyvät kaikki onnistuneen kokouspäivän ja/tai tapahtumaillan odotukset.

 

Aamiaisbuffet ja muut herkulliset ruuat

ravintola-kakku

 

Ruoka- ja seurusteluravintola Scettro

Alakerran viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Scettro tarjoaa maistuvaa ruokaa ja monipuolisen juomavalikoiman. Ruokalistaltamme löydät niin Waltikan klassikkoateriat kuin kansainväliset herkutkin. Scettro-ravintolassamme voi toteuttaa noin 100 hengen juhlat ja muunneltavissa, tunnelmallisissa kabineteissa voi järjestää tilaisuudet aina reiluun 150 henkilöön saakka riippuen tilaisuuden luonteesta.

 

Aurinkoinen kesäterassimme

Hotelli Waltikalla on ainutlaatuisella suomalaisella järvinäköalalla varustettu terassi.
Kesäisin uudistetulla terassillamme voi nauttia keittiömme herkullisista antimista upean näköalan kera.