Teatteripaketit

 

Varaa majoitus- ja teatteripaketti meiltä

Valkeakosken Hotelli Waltikka tarjoaa miellyttävän hotelliloman yhdistettynä antoisaan teatterielämykseen. Hotelli Waltikka sijaitsee aivan Valkeakosken kaupungin keskustassa. Hotellistamme Valkeakosken kaupunginteatteriin on noin 10 minuutin kävelymatka ja Suomen Kesäteatterille Apianniemeen kävellen vain 15 minuuttia. Tutustukaa Valkeakosken kaupunginteatterin ja Suomen Kesäteatterin monipuolisiin ohjelmistoihin ja valitkaa juuri teille sopiva esitys.

Varaa tästä sähköpostitse >>

Varaukset myös puhelimitse ark 9-16 (03) 5771 400


Myllymestarin tytär

Ensi-ilta 7.10.2017

Uusi kotimainen musiikkinäytelmä rakkaudesta ja toivosta tuhon keskellä

Eletään Suomen historian suurinta nälkävuotta 1867. Halla vie viljan ja nälkä ajaa ihmiset liikkeelle kotikonnuiltaan leivän ja elämän perään. Nälänhädän kintereillä kulkevat taudit ja kuolema. Maailma mustenee.
Valkeakosken kylään saapuu toivorikas myllärin perhe etelästä. Vastaanotto ei ole ystävällinen. Vieraat ovat uhka omalle kurjistuvalle väelle, elämä kun on pian olkileivän varassa. Ei kaikkien, aina on ollut ja on oleva niitä, jotka pystyvät kurjuudestakin rikastumaan, kuten kauppamies.
Hänen liikeideansa perustuu nälkään. Hän tuo viljaa ja kauppa käy.
Kohtalo erottaa rakastuneet. Myllerryksen keskelläkin ihmiset jaksavat vaalia hentoa toivon kipinää. Niin nurja ei maailma ole, ettei sinne mahtuisi kosolti myös huumoria ja naurua. Kylmänkin talven jälkeen tulee uusi kevät, luonto puhkeaa kukkaan, eikä mikään mahti maailmassa estä nuoria rakastumasta. On uuden toivon ja rakkauden aika.

Näyttämöllä nähdään mm. Tuija Piepponen, tuttu monista teatteri- ja tv-rooleista.
Muissa rooleissa: Jarno Huuhtanen, Anne Kauppila, Sonja Halla-aho, Jonne Valkeamäki, Lenni Ingalsuo,Veera Tamminen, Mauri Järvinen, Kristiina Laurila, Sanna Ristaniemi, Rami Mäkelä, Lasse Saari, Aleksi Sintonen, Pekka Louhimo, Saara Tamminen, Essi Järvinen, Lauri Heinonen, Marko Itkonen, Milla Valkeamäki, Nana Ingalsuo

Käsikirjoitus: Kaarina Perola (Alkuperäisidea Christian Sandström)
Ohjaus: Kaarina Perola
Musiikin sävellys ja sanoitus: Pekka V Louhimo
Pukusuunnittelu: Sanni Tamminen
Koreografia: Mönzia Kurbanali
Maskeeraus: Pirjo Laihiala
Valo-ja äänisuunnittelu: Jesse Soini
Lavastus suunnittelu: Heino Pekkarinen
Teema: Kari Rydman
Muusikot: Pekka V Louhimo, Saara Tamminen, Elina Kauppila


Meidän Suomi

Ensi-ilta 19.10.2017

Valkeakosken Mieslaulajat valmistaa yhteistyössä kaupunginteatterin kanssa näytelmän juhlavuoden kunniaksi. Produktio on hyväksytty valtakunnalliseen Suomi 100 – ohjelmaan.

Kuoron, pienryhmien ja roolihenkilöiden esittäminä kuullaan ja nähdään tuokiokuvia maamme satavuotiaan itsenäisyyden vaiheista.

Kuoron harjoittaa ja johtaa director musices Arja Rislakki.

Lavalla: Valkeakosken Mieslaulajat, Kippari-Kvartetti sekä Harmony Sisters: Enni Hakala, Marika Järvinen ja Heidi Syvänen.

Ohjaus: Lasse Kanerva
Käsikirjoitus: Christian Sandström ja työryhmä
Yhteistyössä: Valkeakosken Mieslaulajat ja Valkeakosken kaupunginteatteri

Esityksen kesto noin 1 h 50 min. väliajan kanssa.


Musiikkikomedia KAIKEN TAKAN ON NAINEN

Ensi-ilta 24.2. klo 16.00

Valkeakosken kaupunginteatterissa kevätkaudella nähdään Eppu Nuotion ja Tiina Brännaren kirjoittama musiikkikomedia ”KAIKEN TAKAN ON NAINEN” missä soi Matin ja Tepon suositut hitit.

”Kaiken takan on nainen” on hersyvä tarina Einosta, jonka Kirsti-vaimo on heittänyt pihalle. Suivaantuneella Einolla on oiva vastaisku takataskussaan.

Soppaa ovat hämmentämässä myöskin teräväkieliset anopit jotka ovat aina oikeassa! Räiskyvän lisänsä tarinaan tuo värikäs ystäväpiiri

Ohjaus ja koreografia: Tiina Brännare